Reviews

Als leek wat betreft belastingzaken zie ik er altijd tegen op om er aan te beginnen. Gelukkig vond ik via vrienden RAD. Mijn ervaring met RAD: veel deskundigheid, duidelijkheid en veel ervaring. Ik ga er altijd met een goed gevoel weer weg.”
Steve Webb

“Wij maken al jaren gebruik van de financiële diensten die Anja biedt. Het voelt heel vertrouwd en persoonlijk. Daarnaast hebben wij ervaren dat ze met je meedenkt en wanneer we eens informatie nodig hadden, zij dit erg snel voor ons opzocht. Dat hoeft niet vanzelfsprekende te zijn maar voelt goed en zeer zeker professioneel.”
Jacqueline en Peter Driessen-Wijlaars

“Wij zijn nu voor het derde achtereenvolgende jaar bij Anja geweest voor onze gezamenlijke belastingaangifte. Mijn partner kwam al iets meer dan tien jaar voor zijn aangifte bij Anja. Wij zijn erg tevreden over de werkwijze, de gemoedelijke sfeer en de persoonlijke aandacht. Er is een persoonlijk gesprek tijdens het invullen van de aangifte.
Door het gesprek kwamen we op de verbouwing van ons huis. Wij gaven aan dat we het huis opnieuw hadden laten taxeren. Dat was het moment dan Anja zei dat deze kosten fiscaal aftrekbaar waren. Daardoor konden we onze tussentijdse taxatiekosten mooi fiscaal verrekenen. Ook de kosten voor de aangifte zijn voor ons acceptabel. Daardoor komen we graag volgend jaar terug.”
Marcel en Anita Billekens-Schipper

“Via via bij Anja terecht gekomen en nu inmiddels al jaren kom ik er voor mijn inkomstenbelasting elk jaar te laten invullen. Dit gebeurt respectvol en alle aspecten komen aan bod. Je krijgt altijd een kopie mee van wat je hebt ingevuld en besproken. En als je achteraf nog vragen hebt, kun je altijd nog contact opnemen.”
Sabrina Verheijden

“Ik ben al heel lang klant bij Anja, waarschijnlijk zelfs een van de eerste klanten. De reden om gebruik te maken van de financiële diensten van Anja was het feit dat het administratiekantoor dat voorheen mijn belastingaangifte deed, grove fouten had gemaakt in de belastingaangifte van mijn vrouw. Hierdoor kwam ze op een zwartte lijst van de belastingdienst te staan en werd er extra gecontroleerd. Op mijn zoektocht naar een ander financiële dienstverlener kwam ik het bedrijf van Anja tegen (toen nog gevestigd in Eindhoven). Als een van haar eerste acties heeft Anja in zeer korte tijd ervoor gezorgd dat mijn vrouw niet meer op de zwarte lijst van de belastingdienst stond. Hierdoor hoefde er bijvoorbeeld niet meer allerlei papieren te worden overlegd. Daarnaast heeft Anja elk jaar weer onze belastingaangiftes naar volle tevredenheid verzorgd. Anja gaat zeer discreet om met de informatie die wordt gedeeld met haar en vertrouwen dat je haar geeft. Ook is ze altijd op de hoogte van de laatste veranderingen op het gebied van belastingregelgeving. En je kunt haar altijd om advies vragen. Ik kan Anja dan ook zeer zeker aanbevelen!”
Dimitri Kordalis

“Anja verzorgt sinds enkele jaren onze belastingaangifte en daar zijn wij heel erg blij mee. Zij heeft een brede kennis van zaken, is meedenkend, geeft een goede uitleg en een heldere toelichting op wat wel en niet mogelijk is binnen de kaders van de regelgeving.
Anja is betrokken, prettig in contact, staat altijd voor je klaar en heeft een recht door zee mentaliteit en daar houden wij van.
Een echte aanrader met een Topservice, die wij iedereen kunnen aanbevelen.”
Lenie en Jo Smolenaers